Wie ben ik?

Ik ben Bert Slootmans (ยบ1964)

Van opleiding ben ik licentiaat geschiedenis (nu master diploma genoemd) (VUB 1986)

Nu ben ik full-time leerkracht Toegepaste Informatica aan het KA Sint-Niklaas maar voordien werkte ik meer dan 18 jaar in de IT sector gewerkt:

Mijn ervaring met computers loopt al sinds 1982 toen ik als student aan de VUB besliste dat je ook voor geschiedenis een computer wel kon gebruiken en ik me dus een Commodore 64 aanschafte.
Ik werd door vele medestudenten wel gek verklaard, maar blijkbaar is dat "domme gadget" (die computer) toch nog iets geworden!
Mijn Comodor 64 werd al vlug vervangen door een AppleII compatibel toestel en steeds weer van extra's voorzien om dan ik 1985 definitief vervangen te worden doro een PC (XT) met een harde schijf van 20 MB. De verkoper zei me dat ik die NOOIT vol geschreven zou krijgen! Nu is een schijf van 1 TB heel normaal.
Ik de loop van de afgelopen, bijna 30 jaar, leerde ik mezelf heel wat dingen aan o.a.:

Naast het lesgeven hou ik me bezig met het maken van websites
Enkele voorbeelden
Acupunctuur Feng Yun
Yana Feng Slootmans
De familienaam Slootmans
Ook het onderhoud van de schoolwebsite Koninklijk Atheneum Sint-Niklaas verzorg ik.

Waarom WBTWebDesign?

Ik trek elk jaar opnieuw naar China om mijn schoonfamilie te bezoeken en dan is het gemakkelijker dat je een Chinese naam hebt om de mensen toe te laten jou op een gemakkelijke wijze aan te spreken (onze westerse namen zijn niet altijd even eenvoudig uit te spreken).
Enkele Chinese kennissen zijn dan samen op mijn uiteindelijke Chinese naam gekomen.
WBT staat voor Wang Bai Te (็Ž‹ๆ‹œ็‰น) en heeft als betekenis "Speciaal Aanbeden Koning"